Ivana Chýlková vypadla ze StarDance a Eva Adamczyková si vytančila dvě desítky

Příval štěstí i smutku.

Třetí taneční večer XII. řady StarDance se odehrál v československém duchu. Soutěžící tak tančili jive, rumbu a quick step na písně, jako jsou Slunce v duši, Plakalo bejby, Jedeme dál či Sestrička z Kramárov. Nejvíce důvodů k radosti měl taneční pár Eva Adamczyková a Jakub Mazůch. Naopak Ivana Chýlková a Jan Tománek tančili dnes naposled.

Quick step na píseň Jezdím bez nehod předvedli Ivana Chýlková a Jan Tománek. Jejich taneční vystoupení odstartovalo na motorce. Poté se oba tanečníci protancovali až ke společné fotografii. Bodové hodnocení poroty a hlasování diváků dalo bohužel tomuto páru stopku. Několik okamžiků po oznámení verdiktu jsme se páru zeptali, jak si poslední tanec užili, jak se jim tančilo s rekvizitami a jestli si budou i nadále vykat. Ivana Chýlková dokonce přiblížila, jaký je Jan Tománek pedagog a předala mu za společnou taneční cestu trofej.

Naopak Eva Adamczyková a Jakub Mazůch měli nemalý důvod k radosti, protože jsou prvním párem, který ve XII. řadě StarDance dostal od poroty desítku. Taneční pár nám prozradil, jak je toto ohodnocení potěšilo a zda je rumba nyní jejich oblíbený tanec. Eva Adamczyková se dále svěřila, jak její zranění ovlivňují trénování a tance a jaké mají ve StarDance cíle. Jakub Mazůch přiblížil, jak vznikala rumba na píseň od Ewy Farne. Oba rozhovory najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Jak to párům během 3. večera XII. StarDance slušelo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací