Richard Krajčo opustil StarDance, předvedl čtyři temperamentní tance

Osudný quickstep je i tak jeho oblíbený.

Již počtvrté se letos vydaly páry na taneční parket. Dvanáctá řada StarDance utíká jako voda a soutěž dnes večer opustil třetí pár. Tentokrát body, štěstí a přízeň diváků nepřála dvojici Richard Krajčo a Dominika Rošková.

Čtvrtý taneční večer se odehrál ve znamení tanců paso doble, slowfox a quickstep. Poslední jmenovaný se stal osudným zpěvákovi, frontmanovi skupin Kryštof a herci Richardovi Krajčovi a slovenské tanečnici Dominice Roškové. Česko-slovenská dvojice zatančila na píseň Parla più piano. Porotci jim za jejich výkon udělili 22 bodů, což jim vyneslo předposlední místo. Po sečtení hlasů od diváků byl verdikt nemilosrdný a Richarda s Dominikou čekal tzv. „labutí tanec“.

Pár okamžiků po vypadnutí nám pár prozradil, jak si poslední tanec užil. I když byl tento rychlý standardní tanec jejich posledním, svěřil se Richard Krajčo, že i tak je jeho nejoblíbenější. V krátkém rozhovoru dvojice dále zavzpomínala i na nejtěžší a nejzábavnější okamžiky či prozradila svoje plány na freestyle. Těšit jsme se mohli na finále oblíbeného filmu Hříšný tanec s Patrickem Swayzem a Jennifer Grey v hlavních rolích. Richard Krajčo během povídání ohodnotil Dominiku jako učitelku a ona jeho studentské vlastnosti. Celý rozhovor najdete na YouTube kanále ČK LIVE. Fotogalerii z večera si můžete prohlédnout i na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací