Lucy Gray s bílou růží v ruce vítala hosty na premiéře filmu Hunger Games: Balada o ptácích a hadech

Boj o život je zpět.

Znáte sérii Hunger Games, jež nás přenesla do Panemu, který se rozkládá v troskách země, kdysi známé jako Severní Amerika? Dobrodružství, ve kterém se bojuje na život a na smrt se vrací do kin. Tentokrát se podíváme o několik desítek let zpět, do doby, kdy se připravují teprve desáté Hladové hry.

Prequel s názvem Hunger Games: Balada o ptácích a hadech se soustředí na osmnáctiletého Coriolanuse Snowa a splátkyni z dvanáctého kraje Lucy Gray. A právě tato dívka vítala přicházející hosty na slavnostní premiéru. Cosplayerka oblečená do vyladěného kostýmu nezapomněla na charakteristickou úklonu i bílou růži, která je pro Snowa (později prezidenta Snowa) tak typická.

S usměvavou Lucy Gray se všichni fanoušci filmové i knižní série mohli vyfotografovat. Pozvání na akci přijali Josef Kůrka a Angie Mangombe, Matyáš Hložek, Veronika Přikrylová alias Veve ze Survivoru, Robert Rosenberg, Genny Ciatti, Elis Mraz, Sharlota s maminkou, Vlasta Korec s dcerou, Venis Dao a Adam Sedro z Love Islandu a mnozí další. Jako první dorazil herec Václav Šanda, který slavnostní projekci v sále IMAX uvedl.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací