Filmový večer ve StraDance nepřinesl štěstí páru Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková

Top Gun a I’m Still Standing.

Šestý taneční večer se ve StarDance odehrál za zvuku filmových melodií. Celou sobotní show odstartovalo vystoupení inspirované seriálem Pan Tau. Poté se na parketu vystřídalo šest tanečních párů v tematických kostýmech. Štěstí tentokrát nepřálo páru Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková.

Vzhledem k tomu, že se tanečníci a tanečnice vtělovali do filmových, pohádkových a animovaných postav, mohli jsme vidět nejen pestrobarevné tematické kostýmy, ale i nejednu paruku. Eva Adamczyková a Jakub Mazůch předvedli tango na melodie z animovaného filmu Rebelka. Romantický waltz zatančili na skladbu The Ludlows z filmu Legenda o vášni Iva Kubelková a Martin Prágr. Na I’m Still Standing z animovaného filmu Zpívej to v rytmu jinu rozjeli Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková. Darija Pavlovičová a Dominik Vodička jako Fiona a Shrek zatančili na píseň Fairytale elegantní waltz. Poslední párové vystoupení patřilo Josefovi Maršálkovi a Adrianě Maškové a jejich tangu na píseň Red Right Hand ze seriálu Gangy z Birminghamu.

Štěstí, přízeň poroty a hlasy diváků nepřáli páru Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková, kteří si vybrali píseň Danger Zone z akčního filmu Top Gun. Jako Maverickovi a letecké instruktorce Charlie to moc slušelo, ale v jejich tangu se bohužel objevila chybička v podobě malého vynechání paměti. „My jsme skončili jakoby paralelní řadu, pak jsem udělal špatný krok, tím pádem jsem se nenaved na to, co jsme měli tancovat a to mě trochu rozhodilo,“ vysvětlil vznik tzv. „okna“ Adamczyk. Během povídání pár zavzpomínal na tvorbu choreografií a naznačil téma freestylu.

Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE. Jak to párům během šestého tanečního večera slušelo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací