Filmové události #47/23: Třetí Tron pokračuje v natáčení, sedmý díl Vřískotu přišel o herečku

Nový Superman má hereckou posilu.

Chystá se nový Karate Kid. Pokračování má i sci-fi Tron. Novinky tu jsou také k sedmému Vřískotu. Herecké obsazení Supermana Jamese Gunna se rozšířilo o další jména. V novém traileru se představil sequel Aquaman. Finální klip, před vstupem do kin, nabídl i Napoleon. A s ukázkou přišli i Chudáčci Yorgose Lanthimose.

#47/23

Jackie Chan a Ralph Macchio pracují na novém pokračování snímku Karate Kid. Ten už měl několik sequelů, remake i úspěšný spin-offový seriál na Netflixu. V nejnovějším projektu spojí síly Macchio, který byl hlavní hvězdou původní filmové série a Chan, který se objevil v remaku. Více informací ohledně snímku zatím není známo.

Třetí díl sci-fi Tron pak pokračuje v natáčení. To bylo pozastaveno z důvodu hereckých a scenáristických stávek v Hollywoodu i produkčních problémů. Nyní se však opět natáčí a na projektu se opět začalo pracovat. Objevit se v něm mají Jared Leto, Evan Peters, Greta Lee nebo Cameron Monaghan. Snímek s podtitulem Ares se zaměřuje na stejnojmenný počítačový program v podání Leta na jeho cestě z digitálního do skutečného světa. Do kin by měl film vstoupit v roce 2025.

Naopak špatné zprávy tu jsou pro sedmý díl hororu Vřískot. V něm se již neobjeví herečka Jenna Ortega, jedná se už o druhý odchod po Melisse Barrera. Ta byla z projektu vyhozena, kvůli svým postům na sociálních sítí ohledně izraelsko-palestinského konfliktu. Ortega od snímku odešla z důvodu konfliktu v plánování natáčení, protože natáčí druhou řadu seriálu Wednesday.

Na druhou stranu, silnou hereckou posilu má nejnovější verze Supermana. Ta vzniká pod taktovkou Jamese Gunna, který je novým generálním ředitelem DC. V uplynulém týdnu přibylo k již oznámeným představitelům Supermana a Lois Lane i několik dalších jmen. Lexe Luthora, Supermanova úhlavního nepřítele, ztvární Nicholas Hoult, role Jimmyho Olsena, novinářského kolegy Clarka a Lois, se ujme Skyler Gisondo a Miss Teschmacher, sekretářku Luthera, si zahraje Sara Sampaio.

Uplynulý týden pak již tradičně přinesl několik trailerů. V jednom se nově představilo i pokračování Aquamana. Snímek, celým názvem Aquaman a ztracené království, vypráví další osud titulního DC hrdiny. V ústřední roli se vrací Jason Momoa, po jeho boku se pak objeví Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren, Nicole Kidman, Temuera Morrison, Ben Affleck, Amber Heard, Pilou Asbæk nebo Randall Park. Do kin má vstoupit tři dny před Vánoci.

V kinech je pak už k vidění nejnovější dílo Ridleyho Scotta válečná biografie Napoleon. Ještě před jeho premiérou však tvůrci nabídli další ukázku, která má nalákat diváky ke zhlédnutí snímku na velkém plátně. V hlavní roli se zde objevuje Joaquin Phoenix, Napoleonovu slavnou manželku Joséphine pak ztvárňuje Vanessa Kirby.

A do třetice tu máme i klip ke komediálnímu sci-fi Chudáčci. Snímek režiséra Yorgose Lanthimose (Zabití posvátného jelena, Favoritka, Humr) se inspiruje Frankensteinem a zaměřuje se na Bellu Baxter, která je přivedena zpět k životu geniálním a neortodoxním vědcem Dr. Godwinem Baxterem. Bella tak začíná na vlastní pěst objevovat svět a měnit ho ku svému obrazu. Chudáčci nabízí skutečně hvězdné obsazení, které čítá jména jako Emma Stone, Willem Dafoe nebo Mark Ruffalo. V česku mají vstoupit do kin na začátku příštího roku.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací