Darija Pavlovičová a Dominik Vodička vyhráli XII. řadu StarDance

Darija a Dominik byli velmi dojatí a šťastní.

S letošní dvacítkou soutěžících, která předvedla svůj um na tanečním parketu StarDance, jsme se poprvé seznámili v dubnu. Po téměř osmi měsících víme, kdo se stal králem a královnou tanečního parketu. Křišťálový diamant na skleněném podstavci slavnostně převzal pár Darija Pavlovičová a Dominik Vodička.

Finálový večer XII. řady StarDance byl (jako vždy) tanečním maratonem. Na finalisty čekal nejlepší standard, nejlepší latina, freestyle, nejlepší tanec vůbec a v závěru i společná choreografie s ostatními páry. Na parketu se tak naposledy potkali všichni letošní účastníci, a to za pěveckého doprovodu Jana Ciny a Barbory Polákové. Po opravdu náročném přímém přenosu čekala na trojici Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková, Eva Adamczyková a Jakub Mazůch, Darija Pavlovičová a Dominik Vodička chvíle tak hustá, že by se dala krájet. Z bronzu se radoval Vavřinec Hradilek a ze stříbra Eva Adamczyková. Na příčku nejvyšší vystoupala mladá herečka Darija, která měla z výhry obrovskou radost.

Svoje bezprostřední pocity dal taneční pár najevo i během rozhovoru pár okamžiků po vyhlášení výsledků. Upřímná radost z dvojice prakticky vyzařovala a cennou trofej nám ukázala v celé své kráse. Darija a Dominik hned v úvodu prozradili, že oni sami si ji ještě nestihli pořádně prohlédnout a budou ji mít tzv. ve střídavé péči. Během rozhovoru poděkovali všem divákům a fanouškům, kteří je nejen svými hlasy posílali dál a dál, ale dodávali jim i sílu a energii. Darija se během povídání přiznala, z čeho měla největší strach. Dvojice navíc odhalila, podle jakého klíče vybírali složení dnešních tanců. Dominik se v závěru rozhovoru svěřil, co mu bude po StarDance nejvíce chybět, čímž Dariju velmi dojal. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Jak to na finále XII. řady StarDance vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací