Co nás čeká na Štědrý den a během svátků na Nově, Primě a České televizi?

Sám doma, Tři oříšky pro Popelku či Láska nebeská nebudou chybět.

Již zítra je tu Štědrý den a mnoho velkých i malých diváků se těší, až zasednou s horkou čokoládou v ruce a s cukrovím před televizní obrazovku a pustí si svoji oblíbenou pohádku či vánoční film. Co si pro nás trojice TV Nova, FTV Prima a Česká televize připravila?

Štědrý večer bude na TV Nova pestrý, protože je připraven speciální díl seriálu Ulice: Vánoce s překvapením. Fanoušci budou moci sledovat, jak seriálové postavy tráví svátky. Poté následují pohádky Jak se budí princezny a Zakletá jeskyně. Pro romantické duše je připravena klasika Láska nebeská. Následné sváteční dny přinesou mix pohádek, zábavy a akce. Na programu nalezneme tituly, jako jsou Řachanda, Zatím spolu, zatím živý, Veselé Vánoce přejí chobotnice či komedii století S tebou mě baví svět.

Na pestrost sází i FTV Prima. V neděli 24. prosince zazní ikonická hláška „Harry, jdu do baráku!“ ve snímku Sám doma. Dále si budeme moci rozbalit dárečky v podobě nestárnoucí klasiky Lízin let do nebe, pohádky Dařbuján a Pandrhola nebo Sedmero krkavců, romantiky Navždy spolu či bláznivé komedie Matky na tahu o Vánocích. V následujících dnech se můžeme těšit na stálici Pretty Woman, klasiky Pyšná princezna a S čerty nejsou žerty, krimikomedii Cruella nebo českou komedii Špindl.

Česká televize každý rok láká na novou štědrovečerní pohádku, tentokrát je na programu Klíč svatého Petra v režii Karla Janáka. Chybět nebudou ani klenoty v podobě pohádky Tři oříšky pro Popelku a komedie Pelíšky. První a druhý svátek vánoční bude pohádkový. Vysílat se budou snímky O princezně Jasněnce a létajícím ševci, Princezna a písař, Kouzlo králů, Tři dukáty, Dešťová víla, Lotrando a Zubejda či Dvě Mařenky, pohádkový příběh určený pro děti se sluchovým postižením.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací