Filmové události #51/23: Pražský Comic-Con odhalil dalšího hosta, Marvel čelí problémům

Pár novinek je tu i od Netflixu.

Na Comic-Con Prague dorazí hvězda z Mandaloriana a Lovců duchů. Marvel přišel o jednu z hlavních hvězd. V traileru se představili Motorkáři. Ukázka tu je také pro seriál Režim. První spot nabídl i Sandlerův Kosmonaut z Čech.  A Avatar: Legenda o Aangovi má nové fotografie.

#51/23

Organizátoři sešlosti Comic-Con Prague si pro fanoušky v posledním týdnu před Vánoci připravili příjemný dárek. Oznámili totiž dalšího hvězdného hosta. Je jím herečka Emily Swallow. Objevila se jako Zbrojířka ve Star Wars pořadech jako je Mandalorian a Boba Fett: Zákon podsvětí a známá je i coby Amara ze seriálu Lovci duchů. Pátý ročník pražského Comic-Conu se odehraje první víkend v dubnu.

Na druhou stranu tu pak mám jednu nepěknou novinku. Jonathan Majors, který v MCU ztvárňuje záporáka Kanga, byl shledán vinným z napadení ex-přítelkyně. V důsledku toho pak byl okamžitě vyhozen z Marvelu. Jeho postava Kanga, která se již objevila v pořadu Loki a snímku Ant-Man: Quantumánie, však byla důležitá pro další vývoj děje ve světě MCU. Kolem Kanga se měla točit část nové fáze, která se zabývá paralelními světy a jejímž vrcholem měl být film Avengers: The Kang Dynasty. Co to tedy znamená pro další vývoj Marvelu zatím není známo, dá se akorát předpokládat, že nastanou nějaké změny v dosavadním plánu.

Co by to však bylo za týden bez trailerů. V novém se představilo i drama Motorkáři. Ti se točí kolem motorkářského klubu, který se postupem času stane z místa pro scházení outsiderů nebezpečným gangem, který vyhrožuje způsobu života původní skupiny. Snímek nabízí hvězdné obsazení, které čítá jména jako Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy, Michael Shannon, Boyd Holbrook nebo Norman Reedus. Do kin má film vstoupit v červnu 2024.

Krátkou ukázku nabídl i seriál Režim z produkce HBO Max. Pořad pochází od tvůrců snímku Menu a pořadu Boj o moc. Objevit se v něm pak mají Kate Winslet a Hugh Grant. Na platformu má vstoupit na začátku března.

Pozadu nezůstal ani Netflix, který si přichystal první spot ke sci-fi Kosmonaut z Čech. Snímek z dílny Adama Sandlera se inspiruje stejnojmennou knižní předlohou a natáčel se částečně v Česku. Kromě Sandlera se v něm objeví i Carey Mulligan nebo Paul Dano. Na Netflixu bude film k vidění od 1. března.

Netflix pak také přišel s novými fotografiemi k očekávanému pořadu Avatar: Legenda o Aangovi. Ten se inspiruje stejnojmenným populárním animovaným seriálem a představuje čtyři národy vody, vzduchu, země a ohně (Království země, Vzdušní nomádi, Vodní kmeny a Národ ohně), které má sjednotit právě titulní Aang. Pořad bude na Netflixu od konce února.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací