Seriál ZOO přinese mnoho novinek: Vrátí se Robert Urban, objeví se Josefína Klusová a na Michaelu Pecháčkovou a Šimona Bilinu čeká velká zkouška

Láska, hádky, nové postavy a nečekané návraty.

Rok se s rokem sešel a na televizní obrazovky se po vánoční pauze vrátil seriál ZOO. A na fanoušky čekají epizody plné zvratů, které ovlivní osudy oblíbených i neoblíbených postav.

Opravdu velká zkouška čeká na Sid a Adama v podání Michaely Pecháčkové a Šimona Biliny. Scénář páru naordinuje nejen hádky kvůli Mártymu (Martin Preiss), ale i návrat Adamovy nemoci a zranění Sid v pavilonu žiraf. Nad Mártym se ale začnou stahovat mračna a láskou zaslepená Alice (Sabina Laurinová) možná odhodí růžové brýle. V boji s Márty pomůže Sid a především její mamince Julie (Jana Bernášková), která se v zoo objeví jako nová ošetřovatelka s trýznivým tajemstvím.

Těšit se můžeme i na vlnu návratů. Albert (David Gránský) se vrací z Ameriky a těší se na Kristýnu (Sára Milfajtová). Do cesty jejich společné lásky se ovšem postaví Dominika (Denisa Nesvačilová). Opravdu nečekaný návrat čeká i na Viki (Eva Burešová), protože na scéně se objeví Petr (Robert Urban). Dají se Petr a Viki opět dohromady?

Aby toho nebylo málo, zkomplikuje život Viki a Filipa (Tomáš Klus) nová postava, a to Filipova neteř Josefína (Josefína Klusová), která je otravná a páchá škody, které bude muset její strýc zaplatit.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací