Daniel Krejčík promluvil o natáčení seriálu Vytoč mého agenta, kde hraje namyšleného asistenta Huga

Na slavnostní premiéru dorazil nespočet VIP hostů.

Nový seriál Vytoč mého agenta nás zavede do prostředí castingové agentury a seznámí nás se čtyřmi agenty, které hrají Tomáš Maštalír, Martha Issová, Zuzana Kronerová a Kryštof Hádek. Poslednímu jmenovanému hraje asistenta Daniel Krejčík, který během rozhovoru zavzpomínal na natáčení, přiblížil roli Huga a vysvětlil, kdo to herecký agent je.

Seriál Vytoč mého agenta vznikl na motivy mezinárodními cenami ověnčeného populárního dramedy seriálu Call My Agent. Tvůrci česko-slovenské adaptace lákají na herecké obsazení, humor, drama i náhled do zákulisí seriálových a filmových projektů. O tom, co vlastně herecký agent dělá, se s námi podělil Daniel Krejčík. Ten během rozhovoru na slavnostní premiéře navíc přiblížil svoji postavu a prozradil, jak se mu namyšlený Hugo hrál. A dodal, že si Huga moc zamiloval a myslí si, že si ho zamilují i diváci. Celý rozhovor je k vidění na YouTube kanálu ČK LIVE.

V seriálu uvidíme i celou řadu herců, kteří hrají sami sebe. Jsou to například Zlata Adamovská, Taťjana Medvecká, Klára Issová, Iva Janžurová, Sabina Remundová, Táňa Pauhofová, Jiří Langmajer, Jiří Havelka, Standa Majer a mnoho dalších.

Téma hereckých agentů, castingové agentury a dělání si legrace sami ze sebe přilákalo do kina Lucerna opravdu davy. Koncentrace herců a hereček na metr čtvereční byla tak hustá, že by se dala krájet. Podpořit své kolegy a zároveň se trochu pobavit na jejich účet přišli Jiří Dvořák s dcerou Annou, Jana Bernášková s dcerou Justýnou, Andrea Bezděková, Denisa Phauserová, Sára Rychlíková, Šimon Bilina, Bára Jánová, Agáta Kryštůfková, Jiří Ployhar, Kristýna Ryška, Lucie Benešová s dcerou Larou, Sabina Remundová, Pavla Dostálová, Regina Řandová, Barbora Jánová a opravdu mnoho dalších. Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací