Film Matka v trapu s Petrou Hřebíčkovou má plakát provoněný levandulí

„I ta nejlepší máma někdy potřebuje pauzu!“

Tato slova hlásí plakát nové skorokomedie ze života Matka v trapu. Posteru dominuje představitelka hlavní role Petra Hřebíčková procházející se levandulovým polem s blankytně modrou oblohou nad hlavou. Tato scéna na nás dýchá pohodovou a láskyplnou atmosférou.

„Ten film je hodně o ženském přátelství. A samozřejmě o vztazích. Moje hrdinka, Sylvie je přesvědčená, že všechno zvládá. Ale nezvládá. Naštěstí potká skvělou ženskou, která ji dokáže povzbudit a nakopnout k tomu, aby se dokázala na chvíli se zastavit a vidět život z jiné perspektivy. Věřím, že kolikrát dobré přátelství a skvělá kamarádka jsou nad všechny psychology,“ svěřila se Petra Hřebíčková.

Ve snímku, který vznikl podle stejnojmenné knihy Uljany Donátové, dále uvidíme Lenku Vlasákovou, Jaroslava Plesla, Janu Švandovou, Boba Klepla, Anastázii Chocholatou, Martina Pechláta nebo Elizavetu Maximovu. Režie se chopila Hana Hendrychová.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 22. února 2024.

(Foto: Falcon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací