Herci z Divadla Mír se spojili s Jiřím Lábusem a natočili Krematorium

Nový seriál je plný bizardních příhod, černého humoru, lásky a narážek na hereckou kariéru legendárního herce.

Divadlo Mír se pustilo do zatím svého největšího a nejnákladnějšího projektu, a to seriálu Krematorium. Děj se točí kolem rodiny Záhorských, kteří provozují krematorium. Jednoho dne se začnou dít zvláštní, mysteriózní události. Vše odstartuje ve chvíli, kdy zpopelní hereckou legendu Jiřího Lábuse, ale ten se následující den ráno objeví na rodinné snídani v černobílém vydání.

„Je to velmi dobrý komediální scénář, který mě po dlouhé době opravdu bavil. U jeho čtení se mi vybavily filmy tandemu Václav Vorlíček-Miloš Macourek. Připomnělo mi to ten jejich svět absurdních komedií. A protože jsem oba tvůrce dobře znal, tak mi tohle natáčení bylo hodně blízké,“ svěřil se Jiří Lábus. Seriál Krematorium je nejen plný černého humoru a vtipných událostí překračujících hranici života a smrti, ale obsahuje i mnoho odkazů na hereckou kariéru Jiřího Lábuse, a to včetně vzpomínek na seriály Arabela či Rumburak.

V seriálu se kromě Jiřího Lábuse hrajícího Jiřího Lábuse dále představí Albert Čuba, Lada Bělašková, Marie Anna Kupcová, Robin Ferro, Kamila Janovičová, Vladimír Polák, Michal Sedláček, Jiří Sedláček, Josef Kaluža, Zbigniew Kalina a další.

Co Krematorium nabízí naznačuje krátký trailer. Seriál je od 25. ledna k vidění na videotéce MirPlay a na YouTube kanálu Divadla Mír. Každý týden bude zveřejněna nová epizoda.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací