Režiséra a producenta Petra Jákla čeká období plné premiér filmů, na kterých se podílel

Flight risk, Land of bad, Blood for Dust, Locked či dokument o Mickey Rourkeovi.

Není to dlouho, co jsme si s Petrem Jáklem povídali o jeho filmových projektech. Nyní ho čekají „premiérové žně“ snímků, na kterých se podílel. Vidět v nich budeme moci sira A. Hopkinse, Kita Haringtona, Marka Wahlberga, Meal Gibsona, Lucy Liu a další.

Je to jen pár dnů, kdy se na natáčení akčního thrilleru Locked ve Vencouveru potkal s Anthonym Hopkinsem. Film sleduje zloděje, který se vloupe do luxusního SUV, aby si uvědomil, že vklouzl do sofistikované a smrtící pasti. Anthony Hopkins hraje i jednu z ústředních rolí ve snímku Jeden život, který právě vstupuje do českých kin.

Již 16. února má v amerických kinech premiéru akční válečný thriller Land of bad s Russellem Crowe a Liamem Hemsworthem. Snímek láká na drsné kontaktní souboje a již zmíněné herecké obsazení. Akční krimi thriller Blood for Dust se Scootem McNairym, Kitem Haringtonem a Joshem Lucasem na uvedení do široké kinodistribuce stále čeká, ale diváci ho mohli vidět již na filmovém festivalu Tribeca nebo na festivalu v San Diegu, kde vyhrál hlavní cenu. „Je to skvělá příprava pro distribuci a doufám, že se filmu povede i v ní. Často ale festivalové filmy mezi běžnými diváky příliš nerezonují, a tak doufám, že Blood for dust bude výjimkou. Řekl bych, že v sobě má i komerční element a bude se líbit i nefestivalovým divákům,“ svěřil se producent filmu Petr Jákl.

Připravovány jsou i další premiéry, a to např. snímku Flight risk, který režíroval Mel Gibson a zahrál si v něm po boku Marka Wahlberga. Dostříhaný je už i film Old Guy, ve kterém se objeví Christoph Waltz, Lucy Liu a Cooper Hoffman. Petr Jákl aktuálně pracuje na dokumentu o Mickey Rourkeovi, který nejen produkuje, ale i režíruje.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací