Na premiéře třetí série Iveta nechyběli herečtí představitelé Ivety Bartošové a jejího syna Artura

Slavnostní červený koberec nahradil fialový.

Režisér a scenárista Michal Samir nás již po třetí vezme za Ivetou Bartošovou. Závěrečná řada minisérie Iveta se odehrává třináct let po jejím odchodu od Ladislava Štaidla. Ivetin svět se změnil k nepoznání a ona touží po jediném, po obyčejném životě pro jejího syna Artura a pro sebe. I slavnostní premiéra se točila především kolem hereckých představitelů této dvojice, a to Anny Fialové a Karla Šimka.

„Setkáváme se s Ivetou v období jejího života těsně předtím, než se seznámila s Josefem Rychtářem, který zásadně ovlivnil poslední roky jejího života. Podíváme se na život s ním. Na to, jak do jejího života zasahoval Zdeněk Macura. Na období, kdy na ni bulvár pořádal v podstatě hon. To bylo šíleně nešťastné období, kdy spadla do alkoholu a její stav se šíleně zhoršil. Ten závěr, to už bylo vlastně neštěstí vedle neštěstí,“ přiblížila třetí sérii Anna Fialová. V roli jejího syna Artura uvidíme Karla Šimka, který si zahrál vůbec poprvé. A najít ho, bylo pro producentku a castingovou ředitelku Maju Hamplovou velký oříšek.

V rámci slavnostní premiéry představila novou sérii Ivety bohatá delegace. Annu Fialovou a Karla Šimka doplnili nejen Richard Krajčo (Zdeněk Macura), Filip Rajmont (Pavel Novotný), Zuzana Zlatohlávková, Jana Stryková, Daniel Kadlec, Patricie Pagáčová, ale i Vojtěch Vodochodský (Petr Sepeši), Eliška Křenková (Ivana Bartošová) či Ondřej Gregor Brzobohatý (Ladislav Štaidl).

Pozvání na akci přijaly desítky dalších hostů a kino Lucerna v centru Prahy doslova praskalo ve švech. Po fialovém koberci se prošli hlasatel Alexander Hemala, tanečník a účastník show Survivor Martin Prágr s partnerkou, herečka Sára Korbelová, modelka Iveta Maurerová, herečka Ljuba Krbová, moderátorka a modelka Naomi Adachi, skateboardista Maxim Habanec, Ladislav Lu Jambor, Petra Beníšková, herečka Anna Kameníková a mnozí další.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací