Na slavnostní premiéru Garfield ve filmu dorazil i český hlas legendárního kocoura

Líný kocour se přiloudal do kina.

Nesnáší pondělky, miluje lasagne a nejraději by prospal život uvnitř v pohodlí… Víte, o kom je řeč? Postavička, kterou v roce 1978 vytvořil Jim Davis se vrací do kin, a to ve snímku Garfield ve filmu. Slavnostní premiéra animovaného dobrodružství se konala nejen za přítomnosti zrzavého kocoura, ale i Michala Holána, který Garfielda namluvil.

Návštěvníci pražského multikina, kde se premiéra konala, se ocitli v záplavě oranžové barvy, která je pro Garfielda typická. Oranžové nafukovací balónky, hostesky v oranžovém stejnokroji, oranžový koberec vinoucí se do kina a samozřejmě obří kocour, který vítal malé i velké návštěvníky. Na slavnostní premiéru zavítal i Michal Holán s rodinou, který animovanou postavičku nadaboval. Dorazil také hlas Ethell, a to raperka Sharlota s manželem Lukášem.

Pozvání dále přijali český zpěvák Vojtěch Drahokoupil, herečky Romana Goščíková a Bára Fišerová, česká houslistka Markéta Muzikářová a mnozí další. Jak to na oranžově laděné slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací