Filmové události #10/20: Palpatine na pražském Comic-Conu a návrat Punishera do MCU

Týden plný sci-fi novinek.

Comic-Con Prague oznámil dalšího hosta. Punisher se opět spojí s Daredevilem. Želvy Ninja mají novou adaptaci. Seriál The Last Thing He Told Me se představil v prvním traileru. S ukázkou přišel i akčňák Ghosted. Chystá se nový hvězdně obsazený snímek Nancy Meyers.

#10/23

Organizátoři čtvrtého ročníku pražského Comic-Conu si v uplynulém týdnu připravili pro návštěvníky skutečně pecku! Nejnovějším hostem, který se zařadil na seznam slavných jmen, totiž není nikdo jiný než Ian McDiarmid. Mezi jeho nejslavnější role patří Palpatine z hvězdné ságy Star Wars. McDiarmid se coby Palpatine objevil v původních filmech, prequelech i sequelech. Na letošní Comic-Con Prague se můžete těšit již za necelý měsíc.

Příjemné novinky se pak dočkali i fanoušci Marvelu. V chystaném MCU pokračování seriálu Daredevil, tentokráte přejmenovaném na Daredevil: Born Again se po boku Charlieho Coxe v titulní roli objeví i Jon Bernthal jako oblíbenec Punisher. Bernthal si Punishera zahrál již na Netflixu, kde měl svůj vlastní pořad, ale objevil se zde i v jiných Marvelovkách.

Želvy Ninja již mají spoustu adaptací a s tou nejnovější přišel komik a filmař Seth Rogen, který se pokusil o animovanou verzi pojmenovanou Želvy Ninja: Mutantní chaos. Nový příběh s oblíbenými postavičkami se dočkal i prvního traileru. Tvůrci také odhalili hvězdné obsazení, které propůjčilo hlasy kresleným postavám – to čítá jména jako Paul Rudd, Giancarlo Esposito, Rose Byrne, Jackie Chan, Seth Rogen, John Cena, Maya Rudolph, Ice Cube nebo Post Malone.

V ukázce se pak také představil nový pořad z produkce AppleTV+ – The Last Thing He Told Me. Hannah musí navázat vztah se svou 16letou nevlastní dcerou Bailey, aby našla pravdu o tom, proč její manžel záhadně zmizel. V hlavních rolích se zde objevují Jennifer Garner, Angourie Rice a Nikolaj Coster-Waldau. Pořad bude k vidění na AppleTV+ od poloviny dubna.

První klip nabídl také romantický akčňák Ghosted, též z produkce AppleTV+. Ten se zaměřuje na Cola, který se zamiluje do záhadné Sadie. Vše se však změní, když zjišťuje, že je Sadie agentkou FBI a jsou společně vtáhnuti do mezinárodní mise, aby zachránili svět. Snímek se inspiruje stejnojmennou knižní předlohou a hlavních rolí se ujali Chris Evans a Ana de Armas.

Na závěr pak chystá nový projekt režisérka a scenáristka Nancy Meyers. Jedná se o první film od Stážisty z roku 2015. O role ve snímku, který zatím nese název Paramount Paris, se uchází herci jako Scarlett Johansson, Michael Fassbender, Penelope Cruz nebo Owen Wilson. Více detailů zatím není známo.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací