Dva teaser trailery k animovanému seriálu Star Wars Rebels

[singlepic id=5557 w=120 h=120 float=left]K zažehnutí povstání stačí jediné jiskry!
 
 
Star Wars: Epizoda VII se v kinech objeví až v prosinci 2015, ale již letos nám Disney daruje nové příběhy z předaleké galaxie. V létě bude na stanici Disney Channel odvysílán pilotní film k novému animovanému seriálu Star Wars Rebels. Regulérních epizod se pak dočkáme na podzim.

Děj „Rebelů“ začíná čtrnáct let po událostech z Epizody III, tedy pět let před Epizodou IV. Galaktické impérium císaře Palpatina utiskuje bezpočet světů, mezi jinými i planetu Lothal, kde žije mladý zlodějíček a záškodník Ezra Bridger. Aniž by to věděl, je schopen používat duchovní energii Sílu, a oplývá tedy potenciálem rytíře Jedi. Jeho schopnosti se bude snažit rozvinout bývalý člen řádu Kanan Jarrus skrývající se před imperiální armádou. Ezru i Kanana čeká dlouhé putování na lodi Ghost, jejímiž dalšími členy posádky jsou twi´lecká žena Hera Syndulla, mandalorianská bojovnice Sabine, mimozemšťan zatím neznámého druhu Zeb Orellios a nevrlý droid Chopper.

Jejich společné úsilí povede až k založení slavné povstalecké aliance. Budou však neustále pronásledováni Inkvizitorem, neúnavným lovcem Jediů. Jak je vidět z nových teaserů, může být Ezra „jiskrou“ předznamenávající „světlo“ Luka Skywalkera.

 

Teaser trailer Star Wars Rebels „Jiskra“:

 

Teaser trailer Star Wars Rebels „Zážeh“ :

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací