Čtvrtminutový teaser Strážci Galaxie / Guardians of the Galaxy

[singlepic id=5892 w=150 h=150 float=left]Marvel již brzy ovládne i vesmír.

V tomto akcí nabitém, výpravném vesmírném dobrodružství se odvážný dobrodruh Peter Quill (Chris Pratt) stává středem zájmu nájemných zabijáků poté, co Ronanovi (Lee Pace), mocnému padouchovi s plány ohrožující celý vesmír, ukradne tajemnou kouli. Aby neúnavnému Ronanovi unikl, je Quill nucen spojit své síly se čtveřicí pozoruhodných hrdinů – Rocketem (hlas Bradley Cooper), po zuby ozbrojeným mývalem, Grootem (hlas Vin Diesel), humanoidem, který připomíná strom, vražednou a tajemnou Gamorou (Zoe Saldana) a pomstychtivým Draxem Ničitelem (Dave Bautista). Když ale Quill objeví skutečnou moc koule a hrozbu, která se v ní ukrývá a ohrožuje celý vesmír, musí udělat vše pro to, aby nesourodá skupina táhla za jeden provaz a v posledním zoufalém souboji se pokusila zachránit osud celé galaxie.

To jsou Strážci Galaxie v oficiální synopsi, kteří se nyní představují krátkým teaserem. Dle všeho to vypadá, že Marvel nemá v plánu polevovat nastolené tempo. Ve filmu dále hrají Karen Gillan, John C. Reilly, Glenn Close, Michael Rooker, Djimon Hounsou, Peter Serafinowicz a Benicio Del Toro.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 31. července 2014.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací