99. díl seriálu ZOO se odehraje ve znamení velkého návratu Evy Burešové

„Konec jedné lásky?“

Tak zní název „předkulatého“ dílu seriálu ZOO, který přinese mnoho citu, nadějí i zmaru, a to na mnoha frontách. Dějové zvraty čekají nejen na rodinu Roklových, ale i Filipa Jandu, Charlieho či Viky.

Nad Charliem (Marek Němec) se stahují mraky, protože majitelka psího útulku Katka (Lucie Šteflová) si skládá nepravdivý obrázek o jeho pracovních aktivitách. Matka Marie Roklové (Regina Rázlová) se neustále snaží dát dceru (Veronika Freimanová) znovu dohromady s jejím manželem (Ondřej Pavelka). Na to se nemohou dívat její vnuci Marek a Vojtěch (Štěpán Benoni, Goran Maiello), a proto přichystají na svoji babičku malou past.

Největší změny ovšem čekají na Filipa Jandu (Tomáš Klus), který se neustále pokouší o přízeň Aničky (Michaela Pecháčková), ta mu ale dá jasně najevo, jak jsou na tom její city. Vše zlé je ale k něčem dobré, protože se po mateřské dovolené do ZOO vrací Eva Burešová jako Viky Janečková a hned se chopí mikrofonu v baru.

Tvůrci seriálu se rozhodli poodkrýt karty a naznačili novou dějovou linku kolem Viky. Láska se soudcem Petrem (Robert Urban) nevyšla, a proto se i s malým Juniorem vrací zpět. „Utečená dcera se vrátila domů a jsem ráda, že jsem zpátky. Měla jsem i kostýmní zkoušku a museli jsme ten šatník Viky trochu upravit. Moje postava se změnila, a to nemyslím postavu Viky,“ svěřila se dvojnásobná maminka.

Jak již možná fanoušci ze změny titulní znělky tuší, do života Viky zasáhne právě Filip, který obývá její pokoj. „Když jsem odcházela, mrzelo mě, že jsme se s Tomášem Klusem minuli, ale teď si to vynahrazujeme,“ prozradila Burešová a tvůrci dodávají, že na ni a seriálového Filipa čeká vášnivá linka. Další díly ukáží, že se fotograf a bývalý olympionik osvědčí jako chůva a Viky se zúčastní pěvecké soutěže, kde zazáří.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací