Křest knihy Vítejte v Pekle! byl plný dýmu

krest_vitejte_v_pekle_obr_03U Anděla řádili nezbední a četby chtiví čerti.

Pátek 27. června 2014 byl významný nejen pro všechny děti, ale i scénáristu, režiséra a spisovatele Davida Laňku. V tento den se totiž rozdávala vysvědčení, oslavoval se konec školního roku a křtila se pohádková kniha Vítejte v Pekle!, jež nás zavede mimo jiné i do obávaného království samotného Lucifera. Na stránkách bohatě ilustrované publikace se seznámíme s neposlušnými čertíky Albertem a Norbertem, kteří jsou poslání na převýchovu do světa lidí.

Kdo zavítal před knihkupectví Knihy Dobrovský v blízkosti multikina CineStar Anděl byl svědkem doslova ďábelské podívané. Po přilehlém náměstíčku rejdili umounění čerti a z tajemného kotlíku se začal valit i hustý dým. Kluci i holky ovšem měli pro strach uděláno a dál napjatě poslouchali poutavé čtení. Role čtenářů se chopil nejen samotný autor David Laňka, ale i kmotr Lumír Olšovský a kmotra Ivana Korolová.

Jak to na dýmem zahalené akci vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem FB profilu.

krest_vitejte_v_pekle_obr_01

krest_vitejte_v_pekle_obr_02

krest_vitejte_v_pekle_obr_04

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací