Nový komediální seriál Revír z mysliveckého prostředí vstupuje na televizní obrazovky

„Seriál o ukrutně statečných myslivcích.“

David Prachař, Jaromír Dulava, Marek Taclík, Tony Mašek, Kristína Svarinská, Linda Rybová, Jitka Sedláčková, Ondřej Pavelka, David Matásek a další herci se představí v novém komediálním seriálu Revír, který nás zavede do malé vesničky Přibáň, ve které již více než 170 let existuje honební spolek.

Režisér Luboš Svoboda slibuje osmidílnou zábavnou podívanou z mysliveckého prostředí, která nabídne nejen mnoho humoru, ale i krásné přírody, vášnivých scén a psaných i nepsaných pravidel ze světa nimrodů. Hned v první epizodě zahýbe dějem David Matásek, který je v roli nekompromisního a bezcitného developera s blonďatou kšticí k nepoznání.

Scénář, za kterým stojí Luboš Svoboda a Vratislav Šlapák, nenechá oddechnout diváky a ani herce. Například Linda Rybová a David Prachař předvedou žhavou erotickou scénu. David Prachař zavzpomínal i na samotné natáčení: „Výjimečné bylo zejména kvůli lokacím, které byly poměrně extrémní. Nořili jsme se do rybníka, běhali jsme v plné výzbroji, natáčeli jsme společně s myslivci a jejich psy. No a závěrem mě taky „mučili“. Celé natáčení bylo v exteriéru, nic jsme netočili v ateliérech, to je také jedinečné.“

První díl bude k vidění již dnes na Televizi Seznam a každá další epizody vždy v sobotu večer. Po odvysílání všech osmi epizod na televizních obrazovkách bude Revír uveden i na Stream.cz.

(Foto: Televizi Seznam)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací