Křest DVD Postava snů Hanky Kynychové

Nejen vy, ale i spousta VIP osobnosti touží po ideálních křivkách.

 

krest_dvd_snuZnámá a oblíbená cvičitelka Hanka Hynychová připravila pro všechny dámy nový šestitýdenní cvičební program s názvem Postava snů. Cvičební plán, který vychází na DVD v edici Hejbej se, je ideální pomůckou, chcete-li získat vysněné křivky a cítit se jako královna na večírku, dovolené či důležité schůzce.

DVD Postava snů si zaslouží i snový křest. Tento slavnostní akt se odehraje již tuto sobotu 20. září 2014 ve Fitness clubu Hanky Kynychové v rámci dnu otevřených dvěří. Od 9:00 do 17:00 hodin můžete vyzkoušet vše, co fitko nabízí a navíc se setkat i se spoustou známých osobností, které přijdou ve 14:00 popřát cvičebnímu programu na DVD hodně štěstí.Těšit se můžete například na Kateřinu Herčíkovou – Hrachovcovou, Lucii Křížkovou – Váchovou, Kristýnu Janáčkovou, Martinu Gavriely, Kristinu Kloubkovou, Gabrielu Filippi, Gabrielu Gunčíkovou, Milušku Bittnerovou a mnohé další speciální hosty.

Inspirujte se i vy slovy Hanky Kynychové: „Dobré náladě a dobrému pocitu z toho, že jsem se rozhodla pro sebe něco udělat, třikrát nahlas hejbej se – hejbej se – hejbej se.

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací