Slavnostní předpremiéra seriálu Star Wars: Povstalci se neobešla bez mezigalaktické delegace

star_wars_povstalci_posterV Cinema City Flora se začala formovat Povstalecká Aliance proti Galaktickému Impériu.

Vrtalo vám někdy hlavou, co vše se událo v čase mezi Star Wars: Epizoda III a IV? Co bylo po tom, kdy Republika padla a Darth Vader povstal? Nový seriál Star Wars: Povstalci, který startuje na kanále Disney Channel v neděli 5.10. v 9:30 speciální dvojepizodou, nám na tyto otázky odpoví.

Je pochopitelné, že se seznámíme i s novými hrdiny a padouchy. Posádka lodi Stín je pestrá, a to ve všech smyslech tohoto slova. Na pilotku Heru se zeleně zbarvenou kůží je vždy spolehnutí, nachový hromotluk Zeb sice nahání strach, ale srdce má na pravém místě, tak trochu „výbušná umělkyně“ Sabina miluje barvy a je pekelně rychlá a celé této partičce velí Kanan, jeden z posledních osamělých bojovníků Jedi. Samozřejmě nemůže chybět ani roztomilý droid, tentokrát se jménem Chopper. Posledním a nejmladším rebelem je zlodějíček Ezra.

Další nahlédnutí do filmového světa Star Wars si bezesporu zasloužilo i slavnostní uvedení. Předpremiérová projekce speciální dvojepizody Star Wars: Povstalci – Jiskra rebélie se odehrála v multikině Cinema City Flora. Tuto událost si nenechala ujít celá plejáda vzácných hostů. Naši planetu zastupovali například Roman Šebrle, Gabriela Filippi, Kateřina Kristelová, Jan Tuna či Jana Adamcová. Samozřejmě v doprovodu nadšených a netrpělivých dětí. Trochu delší cestu museli absolvovat hlavní hrdinové seriálové události. V prostorech multikina jsme se totiž mohli potkat i s Herou, Zebem, Sabinou, Kananem, Chopperem a vojáky Impéria v bílé zbroji.

Jak to na akci, která byla plná nadšení, masek i světelných mečů vypadalo, si můžete prohlédnout v galerii na našem Facebook profilu.

premiera_star_wars_rebels_01

premiera_star_wars_rebels_02

premiera_star_wars_rebels_03

premiera_star_wars_rebels_04

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací