Raluca se odhalila divákům v kině Světozor

Raluca_plakatSlavnostní premiéra erotického krimi-thrilleru Raluca se těšila hojnému zájmu.

Režisér Zdeněk Viktora říká: „Mám rád žánrové filmy a taky výzvy.“ Není proto velkým přikvapením, že jeho celovečení debut Raluca je směsicí obojího. Do úhledného balíčku zabalil nemalou dávku napětí, překvapení, erotiky a uměleckých záběrů. Během necelé hodinky a půl sledujeme příběh bývalého detektiva (Jan Dolanský), který se živí jako soukromý detektiv a má slabost pro krásné ženy. Jakmile se jednoho večera setká se svůdnou Ralucou (Malvína Pachlová), obrátí se mu život vzhůru nohama.

Slavnostní premiéra snímku se odehrála v kině Světozor za bohaté účasti herecké i tvůrčí delegace. S diváky se osobně setkal nejen samotný režisér Zdeněk Viktora, ale i hlavní hrdinka, překrásná femme fatale Malvína Pachlová a herečky Helena Dvořáková, Kristýna Frejová a Dana Syslová. Mužskou část hereckého obsazení zastupoval například Stanislav Majer a nepřehlédnutelný Radim Schwab.

Film Raluca je od 11. prosince 2014 k vidění v našich kinech a bezesporu potěší všechny, kteří si rádi okoření večer napínavou a trochu lechtivou podívanou.

Jak to na slavnostní akci vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

premiera_raluca_obr_01

premiera_raluca_obr_02

premiera_raluca_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací