Malý Pán se slavnostně promítal ve Velkém sále kina Lucerna

premiera_maly_pan_obr_00Rašilov, Hybnerová, Zawadská, Sedláčková a Vilhelmová vyprovodila Malého Pána na cestu českými kiny.

Malý Pán sice není velký vzrůstem, ale má dobré srdce, nebojí se vydat do světa a může se pochlubit opravdu předlouhým zástupem kamarádů, mezi které patří nejen tvůrčí tým v čele s režisérem Radkem Beranem, ale i hvězdné hlasy. Malého Pána, zlosyny i klaďase naučili mluvit Saša Rašilov, Valérie Zawadská, Vanda Hybnerová, Tatiana Vilhelmová, Klára Sedláčková a mnoho dalších.

Pětice oblíbených herců, spolu s režisérem a tvůrčím týmem vyrazila v úterý podvečer do pražského kina Lucerna, kde se konala slavnostní premiéra. Velký sál doslova praskal ve švech, protože zájemců vidět klasičkou loutkovou pohádku s předstihem (v kinech od 14. května 2015) bylo nespočet. Těžko říci, kdo se na promítání těšil víc, jestli dospělí diváci nebo děti v rukách dřímající Lopuchové listy.

Jak to na slavnostní premiéře v kině Lucerna vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na naše oficiálním facebook profilu.

premiera_maly_pan_obr_01

premiera_maly_pan_obr_02

premiera_maly_pan_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací