Méďa 2 / Ted 2 – recenze

meda_2_plakatV Americe je všem fuk, koho si berete! Nebo ne?
 
 
 
Přisprostlý Méďa sice pořád hulí jako fabrika, ale chce se posunout dál. Ožení se s milovanou pokladní Tami-Lynn (Jessica Barth) a pere se s účty jako každý jiný ženatý muž. Náraz do zdi nastane ve chvíli, kdy se mladí manželé rozhodnou pořídit potomka. Biologickou cestou to logicky nejde a adopce nepřipadá v úvahu. Méďa je totiž z právního hlediska věc. V tu chvíli zkroušený plyšák ztratí nejen možnost být otcem, ale i práci, jeho manželství je anulováno a on nemá žádná lidská práva. Jeho hromský kámoš John (Mark Wahlberg) i Tami-Lynn si najmou právníka a rozhodnou se bojovat.

V prvním filmu se v popředí ocitl spíše John, který řešil vztahové problémy s přítelkyní Lori Collins (Mila Kunis). I když vše dobře dopadlo a zamilovaná dvojice se vzala, ve dvojce je už John opět sám. Tentokrát se pozornost více přesunula na samotného Méďu, který nejen vleze do chomoutu, ale řeší i existenční problémy, a to doslova. Ono je ale prakticky jedno, na koho se z hromských kámošů zaměříme, protože tato dvojka je jednoduše nerozdělitelná. Kam jde jeden, jde i druhý a ve chvíli, kdy se rozdělí, je malér na obzoru (přesněji řečeno, větší malér než obvykle). Vše se točí kolem neochvějného přátelství této podivné dvojice.

Slovní přestřelky a hříčky mají povětšinou grády a pobaví.I když je komedie plná nadávek a sprostých výrazů, je méně nechutná než kdejaká (nejen) americká teenagerovská slátanina. Slovní přestřelky a hříčky mají povětšinou grády a pobaví. Některé scény, jako je sousedská hádka, zpívaná znělka seriálu či návštěva Comic-Conu v New Yorku opravdu stojí za to. Samozřejmě vše nemůže být růžové od začátku do konce a ani není. Vtipné gagy jsou nalepeny na příběhu, který je prosťoučký, nevyvážený a s předvídatelným koncem.

Máte-li chuť na jednoduchou americkou komedii, ale nechcete se po kolena brodit ve zvratkách, výkalech a dalších nechutných tekutinách, je Méďa 2 ideální volbou. Taky se tu sice nějaký ten zadek a mužské sémě najde, ale důraz je kladen na slovní průjem, než ten opravdový.
 
 

Nech ten dopis být a přitul se, ukážu ti padesát odstínů medvěda.

meda_2_2015_foto_12
 
 

Jedno pivo a dva žíznivci…

meda_2_2015_foto_08
 
 

Krásná blondýna, charismatický muž a plyšák. Road trip může začít.

meda_2_2015_foto_04
 
 

70%

Méďa 2 / Ted 2

Máte-li chuť na jednoduchou americkou komedii, ale nechcete se po kolena brodit ve zvratkách, výkalech a dalších nechutných tekutinách, je Méďa 2 ideální volbou. Taky se tu sice nějaký ten zadek a mužské sémě najde, ale důraz je kladen na slovní průjem, než ten opravdový.

  • Hodnocení

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací