Soutěž s filmem Warcraft: První střet o 10 her World of Warcraft

souteze_cerveny_koberec_banner

Zahrajte si hru World of Warcraft a nalaďte se na projekci filmu Warcraft: První střet.

 

 

 

Když váš svět upadá do záhuby, jste pro záchranu života ochotni udělat téměř cokoliv. Na vlastní kůži se o tom přesvědčí království Azeroth a říše Draneor. Znepřátelené rasy Orků totiž hledají útočiště před smrtící nákazou v říši lidí. Nelítostná válka začíná. Film Warcraft: První střet vznikl na motivy legendární hry Warcraft, kterou si zahrálo více než sto miliónů hráčů. Pokud se chcete i vy do herního světa plného fantasie ponořit, zkuste štěstí v luxusní soutěži o 10 voucherů, díky kterým získáte hru World of Warcraft a všechna její rozšíření až po rozšíření Warlords of Draenor (včetně) a 1 měsíc předplatného zdarma. Pokud se ke hře World of Warcraft přihlásíte od 25. května do 1. srpna 2016, obdržíte pro svůj účet filmem inspirované skiny pro proměnu zbraní. Ceny do hry věnovala distribuční společnost CinemArt a. s..

Každý z deseti výherců získá jeden voucher, díky kterému si lze stáhnout hru World of Warcraft:

  • Součástí voucheru je hra World of Warcraft a všechna její rozšíření až po rozšíření Warlords of Draenor (včetně) a 1 měsíc předplatného zdarma. Na další hraní se pak vztahují poplatky za předplatné. Kódy lze uplatnit od 25. května 2016 do 1. srpna 2016 na cílové stránce Warcraft.com/movie. Případné reklamace, technické dotazy ke hře apod. je možné řešit pouze na stránkách warcraft.com/movie přes položku SUPPORT. Provozovatelem této akce je BLIZZARD ENTERTAINMENT, INC. ve spolupráci s Cinemart a.s.

warcraft_prvni_stret_bl_soutez

Soutěžní otázka zní:

V království Azeroth ve filmu Warcraft: První střet moudře panuje král Llane. Který populární herec ho ztvárnil?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 6. 6. do 12. 6. 2016.

Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku věnovanou filmu Warcraft: První střet.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Synopse filmu Warcraft: První střet:warcraft_prvni stret_2016_plakat

Dva světy. Jeden osud.

Warcraft je fenoménem herního světa. Důkazem jeho nesmírné popularity může být více než sto miliónů hráčů, kteří si některou z verzí této hry zahráli. Převedení Warcraftu na filmové plátno bránily pouze technologické limity kinematografie. Tato omezení právě padla a velkolepé fantasy dobrodružství o bolestivém setkání dvou různých světů konečně přichází na filmové plátno.

Království Azeroth a říše Draneor se od sebe nemohou lišit víc. Azeroth je vzkvétající říše lidí, v níž moudře panuje král Llane (Dominic Cooper). Jeho vojsko vedené rytířem Lotharem (Travis Fimmel) a společenství mocných kouzelníků v čele s mágem Medivhem (Ben Foster) důsledně chrání mírumilovnou civilizaci. V Draenoru představuje život permanentní boj mezi znepřátelenými rasami Orků, jež spojí až neporazitelný nepřítel, nákaza, která v jejich zemi postupně ničí vše živé. Jejich vůdce Gul´dan vytvoří s pomocí temné magie portál, kterým můžou Orkové proniknout do jiného světa a ten si osídlit. Shodou okolností se jejich cílem stane právě Azeroth, jehož obyvatelé jsou ochotní bránit svou zemi do posledního muže, ostatně nic jiného jim ani nezbývá. Zdá se, že ničivý střet civilizací nelze zastavit, ti, kdo hledají náhradní řešení, přesto existují.

 

Hrají: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky,Daniel Wu

Režie: Duncan Jones

Premiera v ČR: 9. 6. 2016 (CinemArt)

Pravidla soutěže o ceny s filmemWarcraft: První střet:

1. Soutěž probíhá v období od 6. 6. 2015 do 12. 6. 2016 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosováno 10 výherců. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost CinemArt a. s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 30 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dnů, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 6. 6. 2016

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací