Deset „nej“ Filmů roku 2011

 [singlepic id=256 w=120 h=120 float=left] Nominace Filmových cen Červeného koberceFilm roku.

 

 

Poslední kategorií, ve které budete moci hlasovat, je Film roku. Opět jsme pro vás vybrali 10 „nej“ filmů, které jste mohli vidět v našich kinech v roce 2011. V našem výčtu naleznete pestrou nabídku snímků, které nenechali filmové obecenstvo chladné. Udělte cenu Červeného koberce vašemu favoritovi a vyhrajte filmovou cenu.

 

Pro rok 2011 bylo nominováno na cenu Červeného koberce v kategorii Film roku těchto deset adeptů:

 

[singlepic id=1618 w=320 h=240 float=right]

Černá labuť

NEJladnější mysteriózní drama. Černá labuť detailně a s grácií ukazuje, že balet není jen něžný tanec. Pot, krev, intriky a tvrdý boj nejen s okolím, ale hlavně sama se sebou. Po zhlédnutí Černé labutě pekelně mrazí v zádech.

 

 [singlepic id=1619 w=320 h=240 float=right]

Harry Potter a relikvie smrti – 2.část

NEJkouzelnější dobrodružství jedné generace. Celých deset let jsme stárly po boku Harryho Pottera a jeho přátel. Závěrečná bitva mezi dobrem a zlem nám nabídla kvalitní rozloučení s touto již kultovní sérií.


 [singlepic id=1620 w=320 h=240 float=right]

Medvídek Pú

NEJmedovější 2D animovaná pohádka. Malebná zákoutí Stokorcového lesa okouzlila malé i velké. Humorné vyprávění o dobrodružství Medvídka Pú, Oslíka Ijáčka, Sovy, Prasátka, Králíčka a Tygra vás zahřeje u srdce a navrátí do báječných dětských let.

 

 

 [singlepic id=1621 w=320 h=240 float=right]

Mission: Impossibile – Ghost Protocol

NEJnáročnější mise roku. Tom Cruise v kůži Ethana Hunta plní již čtvrtou Mission: Impossibile. Skáče po nejvyšší budově světa, prožene se Prahou, Moskvou a opět nám dokáže, že na to stále má.

 

 [singlepic id=1622 w=320 h=240 float=right]

Na vlásku

NEJroztomilejší animovaný muzikál jste mohli v našich kinech zhlédnout začátkem roku. Na vlásku studia Disney mile překvapilo mnoho spokojených diváků. Tato podívaná pro malé i velké vznikla na motivy pohádky bratří Grimmů a příjemně pobavila všechny, kdo si na ni zašel podívat do kina.

 

 [singlepic id=1624 w=320 h=240 float=right]

Super 8

NEJdobrodružnější amatérský film natočila parta děti J.J. Abramse pod dohledem S. Spielberga. Aneb má-li v tom prsty Steve, počítejte s kvalitní podívanou.

 

 [singlepic id=1625 w=320 h=240 float=right]

Tintinova dobrodružství

 NEJmysterióznější animák Stevena Spielberga. Tintin, pes Filuta, kapitán Haddock, Tkadlec a Kadlec s hlasy známých osobností jako jsou Jamie Bell, Daniel Craig, Andy Serkis, Simon Pegg a Nick Frost. To vše a ještě mnohem více v sobě skrývá film Tintinova dobrodružství.

 

 [singlepic id=1623 w=320 h=240 float=right]

Twilight sága: Rozbřesk – 1. část

NEJkontroverznější filmová sága. Twilight sága dokáže někomu zvednout žluč a jinému zvýšit tep. Rozbřesk 1. část není výjimkou. Rozhodně si nemůže stěžovat na nezájem a malou návštěvnost kina.

 

 

 [singlepic id=1626 w=320 h=240 float=right]

Varieté

NEJstylovější kabaretní vystoupení posledních let. Krásné kostýmy, melodická hudba, smyslné tanečnice a dokonale postavená čísla. To vše vám nabízí  Burlesque a jeho ústřední hvězdy Christina Aguilera a Cher.

 

 [singlepic id=1627 w=320 h=240 float=right]

Zrození Planety opic

NEJjednoznačnější letošní film, ve kterém je už dopředu jasné, jak se bude vyvíjet celý děj. Zrození planety opic nám ukázalo povedené digitální efekty, Jamese Franca ale i precizní filmové zpracování.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací