Slavnostní premiéra komedie Invalida. V delegaci nechyběli Gregor Hološka, Zdeněk Godla či Majk Spirit

Černá komedie o pomstě a přátelství.

Režisér Jonáš Karásek, který má na svém kontě drama Amnestie či komediální thriller Kandidát, spojil síly se scenáristou Tomášem Dušičkou, aby spolu natočili černou komedii Invalida odehrávající se v divokých devadesátkách. Česká slavnostní premiéra proběhla v centru Prahy. Projekci uvedla bohatá tvůrčí a herecká delegace.

Nejvíce pozornosti na sebe strhli Gregor Hološka a Zdeněk Godla ztvárňující ústřední filmovou dvojici a rapper Majk Spirit (vlastním jménem Michal Dušička, bratr scenáristy Tomáše Dušičky), jenž si ve filmu také zahrál. Známý hudebník na premiéře uvedl, že by se herectví rád věnoval i nadále.

Poté, co početná delegace předstoupila před diváky v kině Lucerna, se mikrofonu chopil režisér Jonáš Karásek a svěřil se, že s malou dušičkou očekává, jak budou čeští diváci reagovat na slovenskou komedii. Dle jeho slov měl film na domácí půdě dobré ohlasy.

Jak to na premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací