Nová The Rocky Horror Picture Show se představuje trailerem

Rocky_Horror_Picture_Show_2016_poster_obrBizarní postavičky z planety Transsexual galaxie Transylvania se vrací na scénu.
 
 
 
Pamatujete si na komediální hororový muzikál Rocky Horror Picture Show z roku 1975? I po čtyřiceti letech od premiéry toto kontroverzní dílo miluje nespočet fanoušků. Janet (Susan Sarandon) a Brad (Barry Bostwick) jsou mladým párem, který se ztratí za deštivé noci v lese. Útočiště naleznou v příbytku transvestity doktora Frank-A-Furtera (Tim Curry).

Kultovní snímek si budeme moci znovu připomenout v originálním dvouhodinovém televizním ztvárnění, ve kterém prolíná nové se starým. V remaku se v roli doktora Frank-A-Furtera představí na cenu Emmy nominovaná Laverne Cox. Těšit se ale můžeme i na návrat Tima Curryho, původního doktora Frank-A-Furtera. Ve filmu se dále představí Victoria Justice, Ryan McCartan, Adam Lambert, Christina Milian, Annaleigh Ashford, Ben Vereen a Ivy Levan.
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací