Na letním soustředění Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou se sešly VIP osobnosti s dětmi z dětských domovů

Červený koberec - filmy, kino, zábava, foto: www.cervenykoberec.czBelohorcová, Finková, Janků, Dědík, Jankovič, Tomešová, Šemík či Janáčková dováděli s dětmi v Hančině fitku.

 

I když letní teploty nikoho nešetří, již podesáté se konalo letní soustředění bohulibého projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou. Jubilejního ročníku se zúčastní více jak 300 dětí z 18 dětských domovů napříč Českou republikou. Kluci, holky a tety se sešli v Hančině fitku, aby se zde pod dohledem trenérů naučili jednotlivé choreografie.

Kategorie Street dance a Muzikál si vzal na starost tanečník Radek Fišer, který vystupuje například v muzikálech Romeo a Julie, Antoinetta – královna Francie, Horečka sobotní noci nebo Děti ráje a je členem taneční skupiny IF a company Lucie Vondráčkové. Nad hudební a pěveckou složkou ostražitě bdí Jan Hönig a Petra Doležalová. K dalším ostříleným spolupracovníkům patří tanečník na podpatcích a choreograf Filip Jankovič. Pod jeho bedlivým dohledem děti nacvičují svoje vystoupení v kategorii MTV dance. Nová posila týmu, Marek Dědík, který je známý ze soutěže StarDance, se vrhl na Latino dance.

Nejen lektoři, ale i další VIP podporovatelé akce Nadačního fondu Hanky Kynychové přišli do Fitness clubu Hanky Kynychové, aby dětem dodali odvahu. Kristýna Janáčková, Míša Tomešová (dříve Doubravová), Martin Šemík a Heidi Janků potěšili všechny přítomné pěveckým vystoupením. Linda Finková, působící jako lektorka i v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, nejen zazpívala, ale předala všem malým účinkujícím cenné rady na velké finále. Na akci až z Miami dorazila s dcerou Salmou i Zuzana Belohorcová, která byla z výkonu dětí nadšená. „Děkuji za pozvání, všechny děti jsou neuvěřitelně šikovné a moc jim držím palce,“ podělila se o první dojmy blonďatá moderátorka.

V závěru přátelského odpoledne byly děti i tety odměněny diplomy z rukou vzácných hostů. Velké finále a boj o medaile proběhne již tradičně v klubu Futurum na Smíchově, a to v pondělí 21. listopadu 2016.

Jak to na letním soustředění Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací