Petr Jákl pracuje jako producent na projektech Sawbones, Carnival of Killers a B-team

Stan Lee a hororové prvky.

Petr Jákl, jenž má na svém kontě snímky jako Jan Žižka, Ghoul či Kajínek, působí ve společnosti ZQ Entertainment producenta Ary Keshishianema, která se ujala tří projektů z pera Stana Leeho. Jedná se o thriller-horor Sawbones o patnáctiletém chlapci, který se nečekaně ocitne v nebezpečném komiksu, sci-fi thriller-horor s názvem Carnival of Killers odehrávající se ve 30. letech minulého století v čele s hrdinkou s nadpřirozenými schopnostmi a sci-fi-thriller B-team popisující souboje superhrdinů v arénách, které jsou nejoblíbenějším sportem ve vzdálené budoucnosti, kde se příběh odehrává.

Zajímavostí je, že všechny tři projekty Petr Jákl produkuje s režisérem Timurem Bekmamberovem, který mimo jiné režíroval thriler Salt s Angelinou Jolie v hlavní roli. „Strašně mě baví pracovat na všech třech projektech, protože je každý úplně jiný. Baví mě, že dva z nich v sobě mají hororové prvky, což diváci od Stana Leeho pravděpodobně nečekají,“ svěřil se Petr Jákl, který je fanouškem Stana Leeho a v mládí si představoval, jaké by to bylo mít superschopnosti.

Americký komiksový scenárista, redaktor, herec, producent, vydavatel, prezident a předseda společnosti Marvel Comics Stan Lee je hrdinou všech milovníků komiksů i marvelovských hraných filmů. V čele vydavatelství Marvel stál Lee až do pozdního věku a jeho velkou libůstkou se staly camea v hraných marvelovkách. Objevil se celkem v 57 filmech a seriálech a poslední roli odehrál, když mu bylo neuvěřitelných 95 let.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací