Soutěž o tři filmová trička s rodinnou komedií Špunti na vodě

souteze_cerveny_koberec_bannerLetní bláznivé dobrodružství začíná.

Co se stane, když ženám dojde trpělivost a rozhodnou se vzít si na pár dnů dovolenou? Jejich muži se musí postarat nejen sami o sebe, ale i o děti. A jak všichni víme, celá řada vtipných situací na sebe nenechá dlouho čekat. Nová česká rodinná komedie režiséra Jiřího Chlumského Špunti na vodě je v kinech k vidění od 13. dubna 2017. Pokud se rádi smějete a bavíte, určitě si nenechte ujít soutěž o tři filmová trika, které do soutěže věnovala společnost Gumotex.

Každý ze tří výherců získá:

  • – filmové triko s motivem rodinné komedie Špunti na vodě

Soutěžní otázka zní:

„Co se rozhodnou udělat tátové ve filmu Špunti na vodě?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 7. 4. 2017 do 13. 4. 2017.

Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku věnovanou filmu Špunti na vodě.

Soutěžní formulář:
[Soutěž ukončena]

Oficiální synopse filmu Špunti na vodě:

Rodinná komedie o tom, co se stane, když tátové chtějí na vodu bez svých drahých poloviček.

Tito muži mají skvělý plán, ale jako každý plán má i ten jejich své trhliny. Proto se ocitnou v kánoích sice bez žen, ale zato se svými dětmi.

Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystají zlatou svatbu. Z Kanady přilétá jejich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratry napadne, že nejlepší by bylo vyrazit za rodiči na kánoích po řece jen ve třech, tak, jako za starých časů. Jenže od dob společných spanilých jízd se leccos změnilo. Třeba to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti. Uvítací večeře pro Ondru, který přijíždí se svou mladou přítelkyní Zlaticou, se nezadržitelně mění v katastrofu.

Zlatica, která touží po dítěti, se dozvídá, že Ondra má dceru, o které se jí nezmínil. Igor své ženě Nele (Tatiana Vilhelmová) a jejich dcerám výměnou za pánskou jízdu slíbil rodinnou dovolenou, na kterou kvůli práci nemůže odjet. Davidova manželka Alice (Anna Polívková) si sice nemůže vynachválit manželovu péči o jejich čtyři děti, jenže jinak je její svérázný muž v domácnosti naprosto nepoužitelný. A tak, když slavnostní tabule mizí pod nánosem sazí z komína, který David opět zapomněl opravit, všem ženám dojde trpělivost. Zanechávají pány napospas dětem a vyrážejí na kolech na dámskou jízdu.

Tátové se ale nevzdávají a rozhodnou se vydat na vodu v kánoích i se všemi dětmi. A tak nyní již desetičlenná expedice vyplouvá na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě bláznivých zážitků…

Režisér Jiří Chlumský natočil prosluněnou, hravou komedii pro celou rodinu, plné zvučných hereckých jmen. Do jiskřivých peřejí se pod taktovkou zkušeného režiséra ponořili Jiří Langmajer, Pavel Liška a Hynek Čermák za nadšené podpory dětských herců. V rolích jejich něžných poloviček se představí Tatiana Vilhelmová, Anna Polívková a Jana Kvantiková.

Režie: Jiří Chlumský

Hrají: Hynek Čermák, Tatiana Vilhelmová, Jiří Langmajer, Filip Antonio, Arnošt Goldflam, Anna Polívková, Pavel Liška, Ján Jackuliak, Dana Syslová, Nelly Řehořová, Andrea Hoffmannová, Viktor Antonio, Jana Kvantiková, Karolína Kočí, Kateřina Coufalová

Premiéra v ČR: 13. 4. 2017 (Bioscop)

Pravidla soutěže o ceny k filmu Špunti na vodě:

1. Soutěž probíhá v období od 7. 4. 2017 do 13. 4. 2017 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnoval GUMOTEX, akciová společnost.

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 30 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 7. 4. 2017

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací