Filmové události #16/23: V trailerech se představilo páté Insidious i desáté Rychle a zběsile

A jsou tu i novinky ze světa Marvelu.

Stmívání bude mít nový seriál. Obsazení jedné z postav chystané Fantastické čtyřky se blíží do finále. Hereckou posilu má i live action adaptace pohádku Lilo & Stitch. Ve společném snímku se objeví Keanu Reeves a Seth Rogen. V prvních fotografiích se představilo osazenstvo filmové verze muzikálu Wicked. Prvním trailerem se představil horor Insidious: Červené dveře. Ukázku nabídlo i desáté pokračování ságy Rychle a zběsile. Komedie Bílí muži neuměj skákat má také spot. A je tu i klip k akčnímu seriálu FUBAR.

#16/23

Nejdřív Harry Potter a teď i Stmívání. Poté, co bylo předminulý týden oznámeno, že v produkci HBO vznikne nová seriálová adaptace knižní série Harry Potter, rozhodli se pozadu nezůstat ani tvůrci Stmívání. Ti uveřejnili, že i tato populární tetralogie, která má stejně (ne-li více) oblíbenou filmovou sérii, se dočká televizního zpracování. Pořad pak bude k vidění skrze Lionsgate Television.

S novinkami nezůstal pozadu ani Marvel. Objevila se zpráva o chystané MCU adaptaci příběhu Fantastické čtyřky. Snímek stále hledá představitele hlavních rolí, avšak postava Reeda Richardse čili Mr. Fantastica je již téměř obsazena. Podle posledních informací to vypadá, že se role ujme Adam Driver, který je údajně v poslední fázi konkursů a smlouvání. Snímek by měl vstoupit do kin v roce 2025.

Hereckou posilu pak získala live action adaptace animáku Lilo & Stitch. Do role tajného agenta jménem Cobra Bubbles byl obsazen Courtney B. Vance, kterého mohou diváci znát z pořadu Zákon a pořádek: Zločinné úmysly. Kromě něj se pak ve snímku objeví Sydney Agudong, Billy Magnussen, Zach Galifianakis, Maia Kealoha či Chris Sanders, tvůrce a původní dabér Stitche, který si tuto roli opět zopakuje.

Americký herec indického původu Aziz Ansari plánuje svůj režisérský debut s filmem Good Fortune. Ansari snímek režíruje, píše jeho scénář a ztvární v něm jednu z hlavních rolí. Po jeho boku si tu pak zahrají i herci jako Seth Rogen nebo Keanu Reeves.

V prvních fotografiích se pak představila filmová adaptace muzikálu Wicked (čes. Čarodějka), který se inspiruje světem i postavami z pohádky Čaroděj ze země Oz. Hlavních rolí, čarodějek Glindy a Elphaby, se zde ujmou Ariana Grande a Cynthia Erivo. Ty byly na zveřejněných fotografiích poprvé k vidění v kostýmech a maskách.

S trailerem zase přišel horor Insidious: Červené dveře. Jedná se o páté pokračování série Insidious, tentokráte pod taktovkou Patricka Wilsona, který v předchozích dílech ztvárnil jednu z hlavních rolí. V pátém Insidious míří Josh Lambert na východ, aby odvezl svého syna Daltona na vysokou školou. Daltonův vysokoškolský sen se však změní v noční můru, když se náhle vrátí dlouho potlačovaní démoni, aby je pronásledovali.

Novou ukázku má i desáté pokračování ságy Rychle a zběsile. V tom se vrací Vin Diesel jako Dominic Toretto. Kromě něj se pak ve snímku objeví již tradičně bohatý herecký ansámbl, který čítá jména jako Tyrese Gibson, Ludacris, Michelle Rodriguez, Nathalie Emmanuel, Jason Momoa, Daniela Melchior, Brie Larson, Charlize Theron, Helen Mirren, Michael Rooker nebo Scott Eastwood a další. Premiéru má snímek naplánovanou na polovinu letošního května.

Je tu také spot ke komedii Bílí muži neumějí skákat. Ta je remakem původního filmu z roku 1992, ve kterém si hlavní role zahráli Wesley Snipes a Woody Harrelson. Nová verze, se Sinqua Wallsem a Jackem Harlowem jako protagonisty, bude k vidění skrze Hulu a Disney+ od 19. května.

A na závěr tu máme klip k pořadu FUBAR. Seriál z produkce Netflixu, ve kterém ztvárňuje hlavní roli Arnold Schwarzenegger, sleduje agenta CIA chystajícího se do penze. Jenže když odhalí rodinné tajemství, je nucen jít znovu do akce. Pořad bude k dostání na Netflixu od druhé poloviny května.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací