Křest Zpěvníku Lucie Vondráčkové provázelo horko a výbuchy konfet

Milan Peroutka, Dalibor Janda a Petr Kolář se stali kmotry knihy plné hudby.
 
 
 
Víte, že Lucie Vondráčková oslavila pětadvacetiny? Přesněji řečeno 25 let své profesionální dráhy. K tomuto životnímu jubileu nadělila nejen sobě, ale hlavně svým fanouškům naditý Zpěvník, který je plný písniček, textů, akordů a fotografií.

Vzhledem k tomu, že známá česká zpěvačka přiletěla trávit část letní dovolené do České republiky, nesměl chybět slavnostní křest Zpěvníku. Role kmotrů se zhostili tři zpěváci a charismatičtí muži – Milan Peroutka, Dalibor Janda a Petr Kolář. Milan ještě před tím, než byla vystřelena salva konfet, prozradil, že je ze Zpěvníku Lucie Vondráčkové nadšený, protože sehnat texty i s akordy a notami k populárním a moderním písním v takto ucelené podobě, je velmi těžké. Moderátor akce navíc naditou publikaci označil jako nejtěžší zpěvník vůbec.

Jak to na slavnostní akci během horkého letního dne vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací