MFF Karlovy Vary odhalil první hollywoodskou hvězdu. Na festival přijede Robin Hood, Gladiátor a Javert v jedné osobě

Novozélandský herec se v lázeňském městě představí i jako hudebník.

Již 57. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary odhalil dalšího hosta, tentokrát z řad hollywoodských osobností. Pozvání na MFF KV přijal Russell Crowe, který převezme Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii.

Při této příležitosti uvede karlovarský festival historický dobrodružný snímek Petera Weira Master a Commander: Odvrácená strana světa, kde Crowe ztvárnil kapitána Jacka Aubreyho na lodi Překvapení. Herec pocházející z novozélandského Wellingtonu a držitel Oscara (Gladiátor) a dvou Zlatých glóbů (Nejsilnější hlas, Čistá duše) navíc vystoupí se svou kapelou Indoor Garden Party na zahajovacím koncertě.

Chybět nebude ani herec Johnny Depp, který byl hostem 55. MFF KV. Tentokrát se na něho můžeme těšit prostřednictvím nové festivalové znělky, kterou natočil. „Originální znělky se snaží jedinečným způsobem připomínat oceněné osobnosti a hosty uplynulých ročníků karlovarského festivalu,“ vysvětlují organizátoři festivalu a dodávají, že Johnny Depp je již osmnáctou osobností, která se do tohoto projektu zapojila.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací