Angry Birds ve filmu 2: Série plakátů posílá naštvané ptáky i prasata k ledu

Rozzuření ptáci i zákeřná prasata budou muset zchladit nervy.
 
 
S fenoménem Angry Birds se setkal snad každý. Určitě si pamatuje, jak nejen vy, ale i lidé okolo vás stáli s mobilem v ruce, natahovali prak, mířili a snažili se získat zpět ptačí vejce, která ukradla zelená prasata. Uběhlo pár let a Angry Birds se z obrazovek mobilních tabletů a telefonů dostali na filmová plátna. V létě se do kin vrátí znovu, a to ve snímku Angry Birds ve filmu 2. A tvůrci nás baví ještě před kinopremiérou, tentokrát prostřednictvím série vtipných plakátů. 

Nejen Ruďák, Žluťák, Bombas a další nelétaví ptáci, ale i zelená prasata se ocitla na slunné pláži. Aby jim ale nebylo příliš teplo, poslali je filmaři k ledu, a to doslova. Na nejnovějším posteru jsou pak zachyceni opeřenci a zelenáči v nepříliš vřelém objetí.

Žádná příjemná dovolená ale na animované hrdiny s velkou pravděpodobností nečeká. Rozzlobení ptáci a zákeřní vepříci budou muset spojit síly, aby se popasovali s novým nepřítelem, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova. Podaří se nesourodé a výbušné partičce zachránit domovy? Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 29. srpna 2019.

(Zdroj: impawards.com)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací