Hanka Vagnerová a Dominique Jann v Praze natáčí švýcarsko-český film Ztraceni v Ráji

Režisérkou snímku je Fionou Ziegler a střihačem Christof Schertenleib.
 
 
Od. 3. července do 8. srpna 2019 probíhá natáčení filmu Ztraceni v Ráji, který vzniká v unikátní švýcarsko-české koprodukci. Na režisérské křeslo usedla Fiona Ziegler, Švýcarka žijící v České republice. Hlavní role se chopil švýcarský herec Dominique Jann, nositel Swiss Film Prize. Jeho lásku Hanku hraje Hanka Vagnerová. Švýcarsko-česká linka se tak táhne nejen tvůrčím týmem, ale i napříč hereckým obsazením.

Filmový štáb je možné spatřit ve švýcarském Bernu i v našem hlavním městě. Jednou z lokací je například i Šternberský palác na Hradčanském náměstí v Praze. Kde jsme Hanku i Dominiqua zastihli při natáčení jedné ze scén.

Komediální road-movie vypráví o střetu dvou světů a dvou generací. Evžen (Dominique Jann) se narodil a vyrostl ve Švácarsku, ale po třicítce se přestehuje do Prahy, odkud jeho otec v roce 1968 emigroval. Evžen se do Prahy zamiluje, najde si tu svoji lásku Hanku (Hana Vagnerová) a dokonce zde provozuje svůj vysněný hudební klub. Vypadá to ale, že se bude muset vráti do Svýcarska, kde v Bernu jeho otec provozuje úspěšnou zubařskou praxi. Premiéra filmu Ztraceni v Ráji je naplánovaná na podzim 2020.

Jak to vypadalo na natáčení ve Šternberském paláci v Praze, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací