Karlos Terminátor Vémola, Jiří Langmajer, Hana Vagnerová a další během podzimu na videoportálu Televizeseznam.cz

Těšit se můžeme na další sérii Lajny, Černoty či Bez domova, ale i nové pořady.
 
 

S podzimem přichází mnoho nového. Obchody nabízí nové kolekce, kina přejdou z letních popcornovek na vážnější témata a na děti a studenty čeká nový školní rok. Pozadu nezůstávají ani televizní či online stanice. Na videoportálu Televizeseznam.cz uvidíme pokračování úspěšného seriálu Lajna 2. Produkce Streamu svým divákům dále připravila čtvrtou řadu reportérského cyklu Černota, minisérii Blbej den či druhou sérii dokumentu Bez domova.

Velký návrat hlásí seriál Lajna 2. V roli Luboše Hrouzka budeme moci opět sledovat Jiřího Langmajera, který se vrací do Slavie, aby ji zachránil v druhé nejvyšší soutěži. Dalších rolí se chopili Stanislav Šárský, Hana Vagnerová, Václav Neužil, Michal Suchánek, Tereza Vilišová, Tomáš Dastlík, Igor Bareš, Patrik Děrgel, Norbert Lich a Zdeněk Piškula. Scénář opět vznikl v mysli Petra Kolečka. „Abych pravdu řekl, druhá série se mi líbí ještě víc než ta první. Mohu slíbit, že opět nebude nouze o hlášky, které by se mohly zapsat divákům do paměti,“ svěřil se Daniel Strejc. První díl Lajny 2 se na Televizeseznam.cz objeví 24. září 2019.

Podzim se ale bude zabývat i vážnějšími tématy. Příběhy odehrávající se často za hranou zákona nabídne akční televizní minisérie Blbej den. „Když za mnou producenti Tomáš s Václavem přišli s námětem na akční minisérii Blbej den, nevěřil jsem, že je v dnešní době a českých podmínkách reálné zprodukovat tak náročný projekt. Z výsledku jsem nadšený, nejde jen o dokonalé filmařsko-kaskadérské řemeslo či příběhy s pointou, ale i o zobrazení násilí v syrové podobě, které dává prostor k zamyšlení nad stále rostoucí agresivitou kolem nás. Krátké příběhy jsme doplnili komentářem odborníků na sebeobranu, soudní lékařství a trestní právo a výsledek je opravdu zajímavý,“ přiblížil svůj projekt Filip Vážanský. Do projektu se zapojil například Karlos Terminátor Vémola a dalších několik desítek českých kaskadérů a gighterů.

Vrátí se i reportérský cyklus Černota, který si tentokrát posvítí na praktiky množíren psů a dalších domácích mazlíčků či dokumentární cyklus Bez domova zabývající se příběhy žen, které jsou nebo byly na ulici. Na místa, kal se jen tak někdo nepodívá nás zavede Tajemné podzemí.

Chybět nebude ani trocha gastronomie. V pořadu Jak nás vidí svět – Dva cizinci v ČR budou Chris a Manish z Austrálie ochutnávat klasickou českou kuchyni. A nejen to. A sladká tečka na závěr. Prostřednictvím Sladké akademie nám cukrářka Helena Fléglová ukáže, jak si doma připravit i složitě vypadající dezerty.

(Foto: Stream)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací