Simona Krainová hraje advokátku v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 a další podzimní novinky TV Nova

Kompletní osmička show Tvoje tvář má známý hlas je nejen odhalena, ale převzala si i makety s prvními interprety.
 
 
Podzim s TV Nova strávíme ve společnosti show Tvoje tvář má známý hlas, oblíbených seriálů Ordinaci v růžové zahradě 2, Ulice, Specialisté či Policie Modrava. Chybět nebudou ani pořady Víkend, Život ve hvězdách, Malé lásky, Střepiny či Co na to Češi a stálice Výměna manželek. Podzimní schéma přinese i novinku Příběhy českých zločinů a spoustu filmový premiér.

 

Zuzana Norisová, Roman Zach, Debbi Kalová, Robert Urban, Kateřina Brožová, Ján Jackuliak, Kateřina Marie Fialová a Marek Lambora, to je letošních 8 statečných, kteří se předvedou v rámci sobotní show Tvoje tvář má známý hlas. Produkce nešetří tuto osmičku od prvních natáčecích dnů, protože převzetí maket s interprety, které ztvární v prvním díle show, bylo pořádně adrenalinové. Známé osobnosti se museli potápět do několikametrové hloubky, absolvovat vojenský výcvik, válet se v bahně či se popasovat s hmyzem.

Návrat hlásí i seriály Ordinace v růžové zahradě 2, Ulice či Specialisté. Kromě starých známých hrdinů se v premiérových dílech objeví i nové postavy. Velkým překvapením je bezesporu Simona Krainová, která se promění v advokátku Stárkovou v Ordinaci v růžové zahradě 2. Novou šéfkou záchranky kamenické nemocnice bude herečka Jana Holcová jako MUDr. Zita Drábová. Mužskou posilou se stane Zdeněk Godla, jako Ludva, bratr Boba (Martin Zounar). I Specialisté se rozrostou o nového člena týmu, a to kapitána Martina Kováře (Jiří Hána). Poctivou dávku emocí znovu nabídnou reality show Malé lásky a stálice Výměna manželek.

V programu nalezneme i celou řadu filmových premiér. Z českých snímků jmenujme například Dvě nevěsty a jedna svatba, Věčně tvá nevěrná, Miss Hanoi a LOVEní. Připravena je i záplava zahraničních filmů, a to Kong: Ostrov lebek, Warcraft: První střet, Dunkerk, Loupež ve velkém stylu, Padesát odstínů šedi a mnoho dalších.

Jak to vypadalo na tiskové konferenci, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací