Román pro pokročilé: Jitka Čvančarová vypráví o natáčení, tanci a spolehlivém hereckém partnerovi Markovi Vašutovi

„Natáčení bylo fajn, protože to bylo s mým dlouholetým kámošem.“
 
 
Do českých kin již v září vstupuje nová česká komedie Román pro pokročilé, která je druhým filmem režisérky a scénáristky Zity Marinovové (Sezn@mka). Vedle Marka Vašuta, který hraje ústřední postavu, světáka Rudolfa, uvidíme Jitku Čvančarovou. Česká herečka, zpěvačka a moderátorka se chopila role majitelky konkurenčního hotelu Rudolfa a jeho bratra Arnošta (Miroslav Etzler). Atmosféra na tiskové konferenci naznačila, že během natáčení panovala velmi přátelská, pohodová a veselá nálada.

Jitka Čvančarová během krátkého rozhovoru prozradila, jak se ji natáčelo s hereckým partnerem Markem Vašutem. Ten její odpověď s humorem jemu vlastní komentoval. Jitka proto se smíchem dodala, že před chvíli řekla, že jsou kámoši. Během natáčení Čvančarová absolvovala i „taneční rande“. Nešlo se proto nezeptat, zda ji při této scéně radil její manžel Petr Čadek. Herečka odpověděla, že tanečním mistrem pro film Román pro pokročilé byl Tomáš Slavíček.

Celý rozhovor naleznete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací