Rychle a zběsile 9 přiváží sérii nových plakátů, na kterých nechybí ani Vin Diesel jako Dominic Toretto

Fast & Furious 9 vsadilo na rychlá auto a barevný kouř.
 
 
Již v květnu tohoto roku se bude v kinech ozývat svištění pneumatik a burácení motorů. Populární série Rychle a zběsile totiž odstartuje již deváté kolo, a to v akčním krimi snímku Rychle a zběsile 9, ve kterém se vrací Vin Diesel jako Dominic Toretto, Charlize Theron jako Cipher, Helen Mirren jako Magdalene Shaw, Jordana Brewster jako Mia, Michelle Rodriguez jako Letty Ortiz, Tyrese Gibson jako Roman Pearce a mnoho dalších. Těšit se ale můžeme na celou řadu nových tváří a postav, jako je například John Cena.

Tvůrci necelé čtyři měsíce před uvedením Rychle a zběsile 9 zveřejnili novou sérii plakátů, které ukazují filmové hrdiny s jejich nadupanými miláčky zahalené v barevném kouři. Děj snímku zatím není příliš znám, ale jasné je jedno, Dominic Toretto má už zase trable s rodinou. Vrací se i kyberteroristka Cipher s touhou se pomstít.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 21. května 2020.

(Zdroj: impawards.com)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací