Komediální seriál „sKORO NA mizině“ od tvůrců Lajny se s tematikou koronavirus nepáře

Herci i štáb se do projektu zapojili zadarmo.
 
 
V době pandemie se každý snaží uživit, zabavit či být prospěšný v rámci svých možností. Režisér Vladimír Skórka, jenž měl v těchto dnech točit pokračování filmu Copak je to za vojáka, se pustil do práce na seriálu “sKORO NA mizině”, který snoubí fikci s realitou. Jeho cílem je nejen pomoci, ale i pobavit.

„Roušky šít neumím, plicní ventilátory neumí vyvinout asi nikdo z nás, tak přicházíme s pomyslnou rouškou seriálovou. Doufáme, že nejen pobaví diváky, kteří nyní kvůli karanténě tráví většinu času doma, ale také že pomůže hercům a tvůrcům, kteří jsou nyní – jak už napovídá sám název seriálu – skoro na mizině,” vysvětluje režisér Vladimír Skórka.

Seriál “sKORO NA mizině” začal vznikat pod taktovkou tvůrců on-line seriálu Lajna koncem března a 10. dubna byla na světe první epizoda. Skórka navíc prozradil že štáb i herci šli do projektu nejen s obrovským nasazením, ale i bez honoráře. „Michal Suchánek se dokonce nabídnul, že v seriálu nejen zahraje, ale že nám pomůže napsat scénář, což nám s Martinem Šimičkem velice pomohlo, protože času bylo strašně málo,” dodal režisér.

Na obrazovkách tabletů, počítačů či televizorů uvidíme herce ostravského Divadla Mír v čele s osobitým seskupením Tři tygři. Moravskou část v první epizodě doplnil Jiří Langmajer, Adéla Gondíková, Michal Suchánek, Jana Bernášková a Rudolf Merkner. Premiéra prvního dílu na YouTube je naplánovaná na 22. dubna 2020. Jak bude seriál vypadat naznačuje téměř minutový teaser.

(Foto: „sKORO NA mizině“)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací