Trailer Lassie se vrací představuje film vycházející z původní povídky Erica Knighta

„Nesmíš dát Lassie pryč!“
 
 
Již letos v létě by mohla v kinech skotačit Lassie, a to díky filmu Lassie se vrací. Definitivní datum ale ještě není stanoveno, protože záleží, jak se bude vyvíjet situace ohledně pandemie koronaviru. Nejnovější snímek s nejslavnějším filmovým psem v historii vychází z původní povídky Erica Knighta z roku 1940, která stála na úplném počátku dlouhé historie Lassie.

Ústředním lidským hrdinou rodinného dobrodružství je dvanáctiletý chlapec Flo (Nico Marischka), který se musí rozloučit se svým psím parťákem poté, co jeho otec přijde o práci a on se spolu s rodiči přestěhuje do malého bytu, kde nejsou psi tolerováni. Lassie je převezena na panství na druhé straně země. Věrný pes se ale rozhodne vrátit ke svému pánovi. Jak bude odvážná, strastiplná i zábavná cesta vypadat, naznačuje první trailer.

Dalších rolí se chopili Sebastian Bezzel, Anna Maria Mühe, Bella Bading, Matthias Habich, Johann von Bülow, Sina Bianca Hentschel, Jana Pallaske, Justus von Dohnányi nebo Christoph Letkowski.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací