Hromkočky se vrátily na televizní obrazovky, aby znovu unikly ze své zničené domovské planety

Nový akčně-komediální seriál nese název Hromkočky hřmí.
 
 
Pamatujete si na americký animovaný televizní seriál o skupině kočkovitých humanoidů z osmdesátých let? S Hromkočkami (Thundercats) se v roce 1997 mohlo poprvé potkat i české publikum. Mnozí fanoušci i dnes neomylně poznají chytlavou úvodní znělku. Lvíče a parta Hromkoček Tygra, Panter, Geparda, WilyKit a WilyKat se po letech vrací na televizní obrazovky, a to v seriálu Hromkočky hřmí.

Pořad zůstává věrný své předloze, což bezesporu ocení skalní fanoušci. Opět na nás čeká únik z náhle ničené domovské planety Hromkoček. Poté se partička ocitne na záhadném a exotickém místě nazvaném Třetí Země. Nové Hromkočky hřmí nabídnou nejen nostalgii, ale i novinky. Jednou z nich je například to, že postava Snarf není schopna mluvit.

„Zábavné obsahy jsou nyní mnohem rychlejší a mnohem více naládované vzrušením, detaily a tak podobně. Takže bych řekl, že více než cokoli jiného se změnilo celkové ladění seriálu – pozměnili a aktualizovali jsme ho tak, aby se na něj s radostí dívala i současná generace diváků,“ přibližuje novou atmosféru producent seriálu Victor Courtright. Hromkočky hřmí vysílá Cartoon Network od 18. května 2020.

Plakát Hromkočky hřmí:

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací