Vlastina Svátková, Tomáš Dalecký, Tomáš Mrvík, Anastasia Chocholatá a další uvedli film Smečka

Režisér Tomáš Polenský poslal videozdravici.
 
 
Více jak měsíc před oficiálním uvedením v kinech mělo možnost publikum na 60. Zlín Film Festivalu zhlédnout snímek Smečka. Drama ze sportovního prostředí zabývající se šikanou bylo na jubilejním ZFF uvedeno v premiéře. Na první diváky čekalo nejen promítání, ale i setkání s herci a tvůrci.

Delegace Smečky dorazila do Zlína nejen v dobré náladě, ale i důkladně vybavena na tamní festivalová hygienická opatření, a to stylovou rouškou s motivem filmu. Nechyběla ani chůze po červeném koberci, krátký rozhovor s moderátory Danou Morávkovou, Romanem Vojtkem a Janem Čenským, pózování fotografům a rozdání několika autogramů.

Filmoví i hokejoví fanoušci se mohli pozdravit nejen se skutečnými mladými hokejisty, ale i s herci a tvůrci. Pozvání přijali Tomáš Dalecký, Tomáš Mrvík, Anastasia Chocholatá, Denisa Biskupová, Vlastina Kounická Svátková, Jennifer Baluchová, Václav Vašák a další. Režisér Tomáš Polenský se bohužel musel omluvit, protože se mu narodilo miminko. I tak zazněl sálem jeho hlas, a to prostřednictvím videozdravice.

Jak to na premiéře filmu Smečka vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací