Projekt X (2012)

Režie:
Premiéra v ČR: DVD 5. 9. 2012 ()

Synopse: Projekt X sleduje tři zdánlivě nenápadné studenty 4. ročníku, kteří se snaží zviditelnit před svým odchodem z vysoké školy. Jejich myšlenka byla zcela nevinná – uspořádat večírek, na který nikdy nikdo nezapomene. Ale na to, co je čekalo, nebyl připraven nikdo. Zprávy se šíří rychle, sny jsou v troskách, pověst poskvrněna a na konci všeho se zrodí legendy.

Recenze:
Děj následně již vypravovat nehodlám, jen nastíním, proč tomuto filmu dávám tak vysoké hodnocení. Párty na zahradě čítající pouze dvě DJ-ské scény, množství mladých dívek nahoře bez (více jich snad nikdy v žádném filmu zachyceno nebylo), účast slavného rappera, policejní komanda, vrtulník televize, detailní záběry pařících nejen teenagerů (ve všech stádiích, formách a místech oslav) a snad jako třešničkou na dortu oheň kam se podíváš. To vše, znovu podotýkám, kamerou jednoho z oslavenců.

(photo&video: )

Video



Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací