Martin Shaw z Profesionálů se představí jako Inspektor George Gently i na českých obrazovkách

Inspektor George Gently začne vyšetřovat v lednu.

Britského herce Martina Shawa všichni známe jako agenta Raymonda Doyla z kultvního seriálu Profesionálové, kde vedle Williama Bodieho (Lewis Collins) zvládal vyřešit nejeden zapeklitý případ. Na svém hereckém kontě má i roli Roberta Crofta v britském nejdéle běžícím televizním seriálu Coronation Street či Horacia v televizním filmu Hamlet. Nyní ho budeme moci opět sledovat při práci, tentokrát se nám představí v seriálu z produkce BBC One jako Inspektor George Gently.

Děj pořadu se odehrává v období swingující Anglie a Martin Shaw zde po boku Johnema Bacchusema odhaluje kriminalistické případy ze 60. let minulého století. Diváci se mohou na seriál Inspektor George Gently těšit od 10. ledna 2021 každou neděli na Televizi Seznam.

Život Martina Shawa velmi ovlivnil přepadení neznámým útočníkem, který mu rozdrtil pravou lícní kost. Lékaři mu proto museli do obličejové časti voperovat implantát. Shawa tato událost nezlomila, ale změnila jeho přístup k životu. Pětasedmdesátý Shaw dnes žije se svou třetí ženou v Norfolku, preferuje zdravý životní styl, abstinuje, je zarytým vegetariánem a věnuje se své velké lásce, a to létání s vlastním dvouplošníkem.

(Foto: ALL3MEDIA)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací