Pavel Nový je novou posilou seriálu Sestřičky. S Danielou Kolářovou se potkal po 40 letech

Vídat ho budeme moci jako profesora ekonomie Břetislava Cachu.

Herec Pavel Nový a herečka Daniela Kolářová se sice před kamerou nepotkali poprvé, ale jedná se o opravdové setkání po letech. Naposledy spolu natáčeli před čtyřiceti lety. „Seznamoval nás opravdu svérázným způsobem režisér Hynek Bočan při natáčení filmu Pytláci. Na konci toho filmu jsme s Danou skončili spolu. Jenomže ta poslední scéna se točila jako úplně první a Hynek Bočan nás strčil rovnou do postele. Přišel jsem v županu do ateliéru, Dana už tam čekala, držela si deku pod bradou a byla celá nervózní. Sotva jsme se představili, strčil mě k ní,“ zavzpomínal Nový.

Nyní se převtělí do profesora ekonomie Břetislava Cachy v seriálu Sestřičky, jenž vstoupí do života Nadi, kterou hraje právě Daniela Kolářová. Ta se rozhodne ho využít k tomu, aby jí nevědomky pomohl rozplést případ smrti jejího syna. V rámci utajení se Naďa vydává za ukrajinskou uklízečku své kamarádky Jarky v podání Dany Syslové.

Pavel Nový se na televizních obrazovkách v seriálu Sestřičky poprvé objeví dnes večer.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací