Filip Blažek, jako Tom, spadne v seriálu Slunečná ze střechy. Nehoda bude mít vážné následky

Na fanynky a fanoušky seriálového Toma čekají krušné chvíle.

„Střecha nad hlavou“, tak se jmenuje dnešní 90. díl seriálu Slunečná, který přinese nejeden dramatický okamžik. Roman (Filip Tomsa) začíná s nadvládou nad vesnicí, Lída (Dana Batulková) řeší rozvod a profesor (Jan Šťastný) zásnuby, Janek (Marek Lambora) zjistí nové informace o Johnově (Maroš Kramár) zmizení a Juliin (Lucie Polišenská) malý synek budí hosty na statku … Nejtěžší chvíle ovšem prožije Tom (Filip Blažek), který spadne ze střechy.

Tom je vzorný přítel, ukázkový táta a neskutečný pracant. Natáčení seriálu Slunečná se proto pro Filipa Blažka neslo v poměrně bezpečných vodách. Nyní ale nastala změna. Tom s Kubou (Jan Dolanský) společně opravují střechu a stačí jen chvíle nepozornosti, po které přichází strmý pád ze střechy ze čtyřmetrové výšky, bezvědomí, nemocnice a krutý ortel.

„Přiznávám se, že jsem nepadal, i když hlavní koordinátor kaskadérů Petr Drozda mi z legrace řekl, že bych to mohl zvládnout. Nakonec jsem rád, že jsem nemusel, kluci jsou profíci, kteří to umí – a já se jen koukal. Ale když jsme měli dialogy s Honzou Dolanským na střeše, tak jsme tam opravdu byli. Pro jistotu jsme měli na zemi nějaké matrace, kdyby náhodou člověk zakopl. Všechno bylo vychytané a bezpečné,“ popsal natáčení v Zápech u Prahy herec Filip Blažek a dodal, že ho nebezpečnější natáčení baví a rád kaskadéry pozoruje.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací